Restaurant Rössli zur Vogtei

The restaurant Rössli in Herrliberg was completely refurbished in 2017. 

To meet the demands of a wide audience, a great emphasis was made to combine rustic and modern styles. The wooden lamellas are an element of the regional building tradition. Subtle backlit wood works characterize the atmosphere. The result is a balanced and pleasant lighting effect.

Most of the lighting within the restaurant were fitted with linear luminaires from LED Linear™. The cove light with VarioLED™ HD10 is mostly used behind the wooden lamellas. It discreetly emphasizes the wonderful woods. The luminaire MARS was used to accentuate the bar counter.

Lighting design

nachtaktiv GmbH

Architect

Prof. Natalie Plagaro Cowee

Customer

Municipality Herrliberg

Location

Herrliberg, Switzerland

Building owner

Municipality Herrliberg

Photos

Reto Marty / Natalie Plagaro Cowee