Channel 9 Office and Studio

Location marker

Perth, Australia

Location marker+2 photos
Lighting design

BEST Consultants

Architect

Cox Howlett & Bailey Woodland Architects

Customer

Channel 9 Office & Studio

Location

Perth, Australia

Photos

Michael Conroy

ProductsXOOLUM™ R HYDRA White IP67

In September 2016, Channel 9 relocated after nearly fifty years from Dianella to Perth. The new office and studio was designed by Cox Howlett and Bailey Woodland Architects. All areas are connected through fully enclosed interlinking walkways creating a campus style development. Outstanding is particularly the façade with lighting design created by BEST Consultants. The façade has a folded look, which is illuminated with the small luminaire XOOLUM™ from the backside. The chosen wall wash reflector optic creates an appealing brightness curve. The luminaire is furthermore IP67 protected and therefore suitable for the use in outdoor areas.

Location markerShow location on the map